Sign up for g-link newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

28. april 2006:

Opdatering af Admins File Browser
Filbrowseren har gennemgået en opdatering, hvilket har medført følgende ændringer/forbedringer:

 • Filbrowseren arbejder hurtigere, både load og skiftetiderne er reduceret,
 • Det er ikke længere muligt at gå længere op i filstrukturen end til webstedets rod mappe.
  Tidligere var dette muligt, såfremt serverens rettighedstildeling ikke forhindrede det. Hvis en admin ikke havde rettigheder til at se højereliggende mapper end sit eget websteds rodmappe, gav filbrowseren den almindelige asp-fejlmelding "Permission Denied". Dette er nu rettet så ikonet for op i strukturen Eks. på ikonet for link til mapper på højere niveau. skifter til Eks. på ikonet for webstedets rodmappe. og det derved ikke længere er muligt at browse højere, hvorved fejlmeldingen undgås,
 • Ikonerne er skiftede; de er blevet mindre og mere "Windows XP-style",
 • Alle ikke-grafik-filer kan køres (forsøges kørt) i et browservindue ved klik på dette Eks. på ikonet til at køre filen i et browservindue. ikon.
 • Skriftstørrelserne er gjort en smule mindre for at give plads til flere mappe- / fil-oplysninger i samme browservindue,
 • Filbrowservinduet åbner automatisk med en størrelse på 796 x 562 pixels dels af hensyn til skærme med en opløsning på 800 x 600 pixels, dels af hensyn til tekstredigeringvinduets størrelse. (Hvis filbrowseren kaldes fra webmastermenuen åbner filbrowservinduet uden browserens adresse/værktøjslinie og  uden status linie i bunden af vinduet).

De berørte asp-filer er:

 1. /db/user/admin_browser.asp  (ændret)
 2. /db/user/admin.asp  (ændret)
 3. /db/user/layout_filebrowser_style.css  (ændret)

De berørte grafik-filer er:

 1. /db/user/images/admin//affald.gif (ændret)
 2. /db/user/images/admin//gears.gif (ny)
 3. /db/user/images/admin//file_folderup.gif (ny)
 4. /db/user/images/admin//file_folder.gif (ny)

Alt dette kan du finde i seneste g-link version og alle distibutioner nyere end 2006_04_28_g-link.exe på www.g-link.dk => Download.
Hvis du mangler system-grafik til dit g-link CMS, så kan du finde de manglende filer på g-link Development Site  - http://www.dev.g-link.dk - under Download.

Written by AndersNews ID: 17

Return to News Index...