Signup for g-link Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

Fjernsupport fra g-link.dk

Som noget nyt tilbyder g-link.dk fjernsupport.  Du henter et lille program på www.help.g-link.dk Download Center, som hedder gViewerQS_da.exe. Når du har aftalt tidspunkt med g-link.dk, starter du programmet og g-link.dk overtager din skærm i fem minutter mens du selv ser med. Herved kan g-link.dk vise dig hvordan du løser dit problem.

Selve programmet bygger på TeamViewer teknologien, som er meget sikker og meget udbredt. Der installeres ikke noget på din PC og det kræver ikke administratorrettigheder at anvende programmet - alt kører på HTTP-protokollen på port 80, dvs. samme protokol, som viser dig denne side. Det betyder også, at selv om du befinder dig bag en firewall, så vil g-link.dk kunne hjælpe dig.

Download support-programmet.Du kan downloade gViewerQS_da.exe her
...

Med g-link.dk fjernsupport kan du få support til dit websted
  - når det passer dig og
  - hvor det passer dig.

På 5 minutter kan mange problemer løses!

Efter fem minutters support timer programmet ud, og du kan blot lukke det - det efterlader ikke noget på din PC. Og der er mange ting, som ikke tager mere end 5 minutter. Den første 5 minutters session er gratis.

Ønsker du yderligere fjernsupport, så skal du installere en TeamViever-klient (som er gratis) og lave en ny aftale med g-link.dk om fjernsupport. Supportpriserne via fjernsupport er kr. 110 pr. ¼  time. Der faktureres ikke for første ¼ time, men derefter faktureres pr. påbegyndt ¼ time.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om TeamViewer-produktet, kan du læse mere om TeamViewer på hjemmesiden www.teamviewer.com

Se hvem der
også benytter
TeamViewer