Signup for g-link Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

Sidste nyt
2015-02-12:

Se hvordan du installerer NewsWidget...

NewsWidget til g-link CMS:

Læs mere...]

Super gratis CMS: ASP & MySQL.

...g-link CMS er ikke raketvidenskab men...


*** Et komplet web site system ***
*** Til netop din hjemmeside ***
*** På bare 15 minutter
***


- Og prisen...?
Tjaaa, det er faktisk GRATIS!
*
Info:Info:Se mulighederne for `Selv-Byg´, `Med-Byg´ og `Total-Byg´: Med g-link CMS kan du opbygge din hjemmeside til den pris, der passer dig!

 

 

Scan koden med din smartPhone og få g-link CMS kontaktoplysninger direkte i dit adressekartotek...

 

 

 

 

 

g-link systemet virker lige ud af æsken ~ se hvad æsken indeholder...
Hvad er g-link?Godt gratis CMS bygget på klassisk ASP + MySQL

g-link CMS: Et gratis, enkelt og brugervenligt hjemmesidesystem (CMSInfo:CMSContent Management System ~ g-link CMS: Et fleksibelt system til styring af layout, funktionalitet og indhold af din hjemmeside via blot en browser...) for alle.   This page in English, please!

g-link CMS er et enkelt og meget brugervenligt hjemmeside system, som henvender sig til privatpersoner - såvel "nørder" som almindelige brugere - organisationer, foreninger og virksomheder, der ikke råder over en fuldtids webmaster.
g-links online hjælp indeholder installationsvejledning, systembeskrivelse og modulbeskrivelser helt ned på enkeltfil niveau og er med til at hjælpe dig over eventuelle start-vanskeligheder ligesom hjælpefunktionen indholder masser af tips & tricks, der er med til at gøre din hverdag lettere.

 

Intet kendskab til html, asp eller MySQL? Ingen hindring!

g-link CMS er designet til dem, som gerne vil etablere, opdatere og vedligeholde et websted med stor dynamik, men som kun har begrænset eller slet intet kendskab har til web-teknologier. Hvis du kan bruge en computer med en Internet browser, kan du bruge g-link CMS - uanset om du er 9 år eller 90 år gammel.


[Læs mere...]