Sign up for g-link newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

15. november 2005:

Afstemningsmodulet opdateret
Afstemningsmodulet har nu fået en række forbedringer. Følgende funktionalitet og ændringer er implementeret:

  1. Tilslutningen til databasen følger samme ConnString som er angivet i rodens tilslutningsfil (projects_db_con_open.asp), det betyder at brugeren ikke skal lave de rettelser til afstemningsmodulet forud for første upload, som før var nødvendige.
  2. Såfremt den afgivne stemme eller afstemningsresultatet ikke kan vises, vises nu en fejlmeddelelse i brugerens browser med et link til kontakt-siden (contact.asp).
  3. Admin kan nu også sætte udløbsdatoen for den cookie, som lagres på klientens computer og forhindrer den samme computer i umiddelbart at stemme igen.

For at udnytte disse forbedringer skal du hente filen 2005-11-15_bugfixg-link.dk download-side. Hvis du allerede har sat dit afstemningsmodul op, skal tilføje en kolonne til afstemnings-tabellen i databasen. Hvis du endnu ikke har installeret g-link systemet på din server skal du blot anvende den i bugfixen angivne database tabel-definitionsfil i stedet. Du kan se detaljerne i bugfixens readme.txt - fil. Hele operationen er overstået på ca. 5 minutter.

Written by AndersNews ID: 7

Return to News Index...