Sign up for g-link newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

21. december 2008:

~ g-link.dk nyhedsbrev 2008-4 ~

Har du nået at købe alle julegaverne?
Og fået dem tilsendt, hvis de er købt på Internettet?


Med g-link CMS ver. 1.4 Final kan du etablere dit eget website med g-link CMS på bare 15 minutter!


Hvis ikke gaverne er på plads, så er der her en helt gratis »julepakke« til alle, som måtte ønske en plads i Cyberspace...

 

Fra g-link.dk skal der også lyde en tak til alle Jer brugere for Jeres tilbagemeldinger og forslag til fremtidig funktionalitet.

 

Den nye ver. 1.4Final er klar til download!

  g-link CMS ver. 1.4 Final er ikke meget forskellig fra tidligere ver. 1.4 (beta/RC), men der er justeret lidt på tabeldefinitioner og et par nye filer – både til g-læde for besøgende og Admins – er det dog blevet til. Bl.a. en ny kontaktformular, som ikke kræver et mailprogram hos klienten, men som i stedet benytter mailkomponenten JMail fra Dimac på serversiden. Resten er bare justeringer og rettelser af stavefejl...

Det anbefales fortsat at geninstallere g-link CMS, hvis du ønsker at opgradere fra ver. 1.3 eller ældre. Men du kan køre videre med samme database og eksisterende tabeldefinitioner.

Hvis du vil opgradere databasen fra en ældre version, så skal du hente filen admin_add_13final-14final.asp på g-link.dk Download Center. Den dækker både ver. 1.3 og1.4 Beta/RC.

g-link.dk ønsker alle
g-lædelig jul &
g-odt nytår...!

 Du kan hente den nye version her.

Written by AndersNews ID: 37

Return to News Index...