Sign up for g-link newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

26. oktober 2008:

Download g-link CMS ver. 1.4 RC1 nu
Download g-link CMS ver. 1.4 RC1 nu!

Så er g-link CMS ver. 1.4 Release Candidate1 klar til download! Du kan hente den på dette direkte link:
http://www.g-link.dk/db/download/2008-10-15_g-link.exe

www.g-link.dk takker for alle de tilbagemeldinger, som vi har modtaget fra ver. 1.4 Beta1 og ver. 1.4 Beta2 – de har alle været med til at forbedre denne release.

Efter en række tests på forskellige platforme er g-link.dk glad for at kunne meddele, at g-link CMS kører stabilt og med mange forskellige browsere i forskellige versioner. Der er i ver. 1.4 RC1 især gjort meget for at understøtte Firefox 3.x, Apples Safari og Googles Chrome - lige fra start: Selve installationsmodulet er i ver. 1.4 således skrevet en del om, selv om det fra din MSIE browser ligner sig selv.

Vanskeligere ser det ud på serversiden: LAMA (Linux, Apache, MySQL, (Sun ONE) ASP) giver stadig problemer med en række moduler. Og selv om der fortsat arbejdes på at understøtte LAMA- platformen er det Windows-platformen, der får mest opmærksomhed.

Der er i det store hele ikke lavet om på brugergrænsefladen eller tilføjet funktionalitet fra ver. 1.4 Beta til ver. 1.4 RC1.
”Custom Table” og SQL-værktøjet forventes med i ver. 1.4 Final, som gerne skulle være klar til december 2008. Men noget af det som er kommet med i ver. 1.4 RC1 er automatisk dynamik i form af tre årstidsafhængige scripts:
- i uge 42 + 43 er det løvfaldstid; på ”Header’en” falder bladene og lægger sig smukt i bunden af headeren,
- i hele december måned falder julesneen på samme måde, dog med lidt mere blæst og flere snefnug,
- 30 +31 december og 1. januar skydes der fyrværkeri fra bunden af ”Main”.
Hvis du ikke ønsker at dit websted skal indeholde den slags ”pjat” kan scriptene stoppes med en enkelt udkommentering i kildekoden på under 2 minutter.
Og der er blevet tid til yderligere et par Temaer (”Themes” eller ”Skins”), som er klar til download fra www.g-link.dk ultimo OKT 2008. Du kan se eksempler her:
http://www.g-link.dk/db/user/gallery_shw.asp?id=167
http://www.g-link.dk/db/user/gallery_shw.asp?id=170
http://www.g-link.dk/db/user/empt_win.asp?id=38

Det anbefales fortsat at geninstallere g-link CMS hvis du ønsker at opgradere fra ver. 1.3 eller ældre. Men du kan køre videre med samme database og eksisterende tabeldefinitioner.
Hvis du vil opgradere databasen fra en ver. 1.4 Beta, så skal du hente filen admin_add_14beta2-14rc1.asp her eller på på www.g-link.dk => ”Download”. Den dækker både ver. 1.4 Beta1 og ver. 1.4 Beta2. Hvis du vil opgradere databasen fra ver. 1.3 skal du i stedet anvende denne fil: admin_add_13final-14rc1.asp. Den findes også på www.g-link.dk => ”Download”.

Det er også her du kan hente de nye Tema-filer: theme_alloy.zip og theme_rosa.zip fra 27. oktober 2008.

 Happy downloadin´
 

Written by AndersNews ID: 36

Return to News Index...