Print?

Forum HomeForum IndexSearch the ForumAdministration

g-link Forum Search g-link Forum...

g-link CMS
Generelle betragtninger omkring g-link CMS (alt hvad er ikke vedrører et specifikt emne om g-lnk CMS)Forum Index View Thread Reply

Post : Forbliver g-link CMS gratis?
 
29-12-2013 @ 17:30
Post by: Anders
e-mail: at_dk@hotmail.com

Ja, der er ingen planer om at tage betaling for at brug af g-link CMS, så længe der tale om ikke-kommerciel anvendelse, dvs. som f.eks. privatperson, forening eller klub.


Hvis du derimod ønsker at anvende g-link CMS kommercielt, dvs. systemet hjælper dig eller din virksomhed med at tjene penge, så er systemet ikke gratis at bruge. Så koster det en årlig brugsafgift på kr. 660,- at bruge g-link CMS. Det er ikke et beløb, som vi bliver fede af!


Og hvis du vil bruge g-link CMS kommercielt, så du skal ikke betale noget før du sætter systemet i drift, dvs. hvis du ønsker at afprøve systemet på din egen server/wehotel, og efterfølgende ombestemmer dig til ikke at bruge g-link CMS, så skal du naturligvis ikke
betale noget.
Brugsafgiften har ikke noget med domæne og hosting at gøre - det kan du fortsat vælge som du lyster. Og faktisk får du kun tre ting for dine kr. 660,00 årligt:
- Ret til at bruge, tilrette og ændre systemet som du måtte ønske,
- En times gratis support - og fortrinsret på telefon/mail og efterfølgende gratis mail support,
- Ret/lov til at fjerne reklamen for g-link CMS i sidefoden og indsætte informationer om dit eget klub, firma eller forening.


Det brugsretten ikke giver lov til er at videresælge eller videredistribure g-link CMS, hverken hele eller dele af systemet - hverken gratis eller mod betaling. Ej heller at sælge det som en del af en "pakkeløsning" eller yde support på systemt mod betaling uden
forudgående aftale.Ellers må du gøre med g-link CMS stort set som du ønsker...
  

Reply...
 Subject: Forbliver nye versioner også gratis til ikke-kommerciel brug?
 
 29-12-2013 @ 17:32
Reply by: Anders T. Nielsen 
e-mail: at_dk@hotmail.com 

Ja, det er hele filosofien bag g-link CMS: Det skal være gratis for enkeltpersoner, klubber, foreninger og organisationer, som ikke tjener noget på at bruge g-link CMS.
Det arbejde, som ligger bag udviklingen af g-link CMS, skal du kun betale for, hvis det er værdiskabende for din virksomhed.
Så hvis du henter en ny version (pt. er nyeste version af g-link CMS ver. 1.5 Sp2) så er der tale om samme vilkår, som for de hidtidige versioner.


g-link.dk har ikke nogen stram politik for anvendelse: Hvis du ønsker at afprøve g-link CMS til kommerciel brug, så kan du gøre det uden at betale brugsafgift.

På det tidspunkt, hvor du tager et kommercielt website i drift, så har g-link.dk en forventning om, at du betaler brugsafgift. Men hvis du fortryder og afinstallerer g-link CMS igen, så skal du selvfølgelig ikke betale noget.